Välkommen till Brunnsviken Byggservice 

Din kompletterande byggpartner i Stockholm, specialiserar sig på all invändig konstruktion och/eller renovering av fastigheter som väggar, badrum, kök, golv, el, VVS, målning, rivning och  bemannar när du behöver expandera, arbeta fortare eller helt enkelt förstärka ditt team och vi gör det kostnadseffektivt och anpassar oss till dina behov. 

Med korta beslutsvägar, är vi flexibla och effektiva för att hålla tidsplanen. Vi anser att kommunikation är hemligheten till framgång varför vi alltid strävar efter en öppen dialog under hela projektets gång.

Som yrkesstolta ser vi en ära i att komma med lösningar på samtliga utmaningar som kan uppstå och jobbar alltid noggrant och professionellt hela vägen.

Vi arbetar i enlighet med svensk lagstiftning och är anslutna till Byggnads fackets kollektivavtal, försäkrade i Fora samt företagsförsäkrade på If.

Om Oss

Vår  Personal

Är erfaren med adekvat utbildning och innehar ID.06, de erbjuds fördelaktiga sjukvårdsavtal och våra samarbetspartners är alltid behöriga inom sitt gebit. Vi kvalitetstestar och validerar personal för att säkerställa hantverkare som verkligen kan sitt jobb, utföra respektive arbetsuppgift fackmannamässigt, säkert och effektivt.

 

 Behöver du en pålitlig leverantör ser vi fram emot ett samarbete!